informatie
contact

 

Algemene informatie

Inleiding

Karateke Design! is een jonge, flexibele en bovenal zelfstandige organisatie. In 2002 is er een start gemaakt met de activiteiten in allerlei ontwikkelingen. Na een voorzichtig begin, is er nu sprake van een sterke groei. Ieder jaar is tot op heden een jaar van verbetering; verbetering van de naamsbekendheid, verdere professionalisering en verdere ontwikkelingen.

Bedrijfsprofiel

Karateke, opgericht in 2002, sterke groei onder een andere bedrijfsnaam, nu gespecialiseerd en terugkomend met de nieuwe naam 'Karateke Design'. Specialisaties in met name webontwikkelingen, webdesign, databases en allerlei product ontwikkelingen. Wanneer u geÔnteresseerd bent in onze aanpak en dienstverlening kunt u altijd contact met ons opnemen.

De continuÔteit van onze organisatie wordt gewaarborgd door een dynamisch potentieel bestand van gekwalificeerde ervaren IT specialisten, die ervoor zorgen dat vrijwel altijd op korte termijn aan een vraag kan worden voldaan. Niet alleen bij capaciteitsuitbreiding of -problemen, maar ook als het gaat om innovatie of transformatie van opdrachten of ontwerpen, Karateke Design probeert zoveel mogelijk problemen op te lossen door haar gespecialiseerde organisatie. Ook waar het gaat om automatisering in te voeren, aan te passen of te innoveren.

Continue zijn onze technici bezig met het uitbreiden van kennis, het volgen van de laatste ontwikkelingen door middel van opleidingen, cursussen en seminars.

Succes draait om specialisatie

Voortdurend moet worden ingespeeld op nieuwe ontwikkelingen.

Dankzij onze specialisatie hebben wij een actueel inzicht in specifieke arbeidsmarktsegmenten en de hierin werkzame functionarissen.

Heldere gedragscode

Karateke Design hanteert een uitgangspunt die de opdrachtgevers volledige duidelijkheid biedt. De belangrijkste punten geven wij hier beknopt weer:

  • Wij nemen uitsluitend opdrachten aan die wij succesvol denken te kunnen volbrengen.
  • Wij werken uitsluitend in opdracht van bedrijven en instellingen, nooit in opdracht van personages.
  • Wij benaderen geen werknemers binnen een afdeling van onze cliŽnt tot tenminste ťťn jaar nadat een laatste opdracht binnen die afdeling is beŽindigd.
  • Iedere opdracht wordt vertrouwelijk behandeld. Zonder toestemming verstrekken wij geen informatie over opdrachtgever of medewerkers aan derden.
  • De opdrachten worden uitgevoerd door gespecialiseerde it'ers.

Specialisatie

Om de technische specialisatie als onderdeel te kunnen waarborgen zijn alle medewerkers van Karateke Design technisch/communicatief geschoold en beschikken zei minimaal een hoger beroepsonderwijs of universitair opleiding waarmee zij zich goed kunnen inleven in uw specifieke wensen en ervaringen.

Voor een uitgebreid lijst met onze specialiteiten raden wij u aan contact met ons op te nemen.
Uiteraard kunt u ook naar onze referenties kijken...


Werkwijze = Stappenplan

Karateke Design!

Onze werkwijze kenmerkt zich door een no-nonsense aanpak. Eerlijkheid duurt het langst en eerlijkheid is de basis voor een samenwerking op de lange termijn. De medewerkers van Karateke Design zijn ter zake kundig en volgen regelmatig cursussen om de regelgeving goed te kunnen interpreteren en te kunnen toepassen.

Karateke Design is een IT organisatie met daadkracht. Het kenmerk van een dynamische organisatie wordt bereikt door een platte structuur. Daar waar mogelijk stemmen we onze automatisering af op de wensen van onze opdrachtgevers. Zo creŽren we andermaal een samenwerking op de lange termijn.


Referenties

Helaas kunnen we onze referencies niet zonder toestemming aan u laten zien. Deze is slechts te bezichtigen met gebruikersnaam en wachtwoord.


Karateke Design
© Karateke Design
Karateke Design