diensten
contact

 
 

Diensten

Webdesign

- Voor een moderne organisatie mag een professionele website niet meer ontbreken.
- Internet als medium biedt u vele voordelen om nieuwe klanten te werven en de relaties met uw huidige klanten te verstevigen.
- Wilt u slechts informatie verschaffen of moeten uw klanten direct online kunnen bestellen...

Enkele algemene voorbeelden :

- een nieuwe eenvoudige website met voornamelijk een informatief karakter, ook interessant bij een beperkt budget
- een zeer complexe nieuwe website met veel dynamische onderdelen zoals producten overzichten, database oplossingen, online reken modules, online shop / verkoop, etc.
- een bestaande website aanpassen of voorzien van een dynamisch onderdeel zoals een online formulier, een content management systeem, mogelijkheid offerte aan te vragen, etc.
- op een bestaande website een flash presentatie toevoegen voor het uitleggen van de werking van een product of dienst

Wij ontwerpen en bouwen voor u een aantrekkelijke, overzichtelijke site waarmee u zich perfect kunt profileren op het web. Samen met u nemen we de eisen door waaraan uw website moet voldoen.

Webredesign

Eens per twee tot drie jaar onderwerpen bedrijven en organisaties hun website aan een redesign. Veelal ingegeven doordat het bedrijf of organisatie zelf evolueert en/of de technologie voortschrijdt waardoor men aansluiting wil vinden met de markt.

Redesignen is nooit af; in tegenstelling tot het ontwerpen van bijvoorbeeld een brochure, waarbij na het drukken en verzenden het project af is, is het redesignen en aanpassen van een website nooit af. Feitelijk zou redesignen een on-going proces moeten zijn binnen de organisatie en zijn plaats als zodanig moeten hebben. Een website is namelijk nooit af. Nieuwe technologieën, nieuwe inzichten en verandering van bedrijfsdoelen en focus dienen namelijk zich voortdurend aan.

Wij redesignen, ontwerpen en bouwen voor u een aantrekkelijke, overzichtelijke site waarmee u zich perfect kunt profileren op het web.

Webapplicaties

Wilt u met uw website meer bereiken dan alleen aanwezig zijn of klanten informeren, dan is een functionele website zeker iets voor u. Naast het ontwerpen en bouwen van websites kan Karateke Design sites uitbreiden met verschillende webapplicaties.

U kunt hierbij denken aan een vacaturebank, een digitale fotoboek, een webwinkel, een onderhoudbare nieuwspagina, een gastenboek, enzovoorts.

Naast het maken van websites en webapplicaties kan Karateke Design u ook helpen met andere automatiseringsvraagstukken. Hierbij kunt u denken aan software die in verbinding staat met uw webwinkel en/of voorraadadministratiesysteem. Bij een koppeling met uw website kunt u ook denken aan het invoeren van content op uw site. Hiervoor is een zogenaamd content management systeem (CMS) nodig. Onze ontwerpers en bouwers maken voor u een CMS op maat; gebruiksvriendelijk en effectief.

Webmarketing

Als wij voor u een aantrekkelijke website hebben gebouwd wilt u natuurlijk ook dat deze door veel mensen wordt bezocht. Om dit te bereiken zal uw website een hoge positie in moeten nemen in de zoekmachines. Wij beschikken over de kennis en ervaring om uw website te optimaliseren voor de zoekmachines, zodat uw site hoog in de lijsten terecht zal komen.

Met een marktaandeel van ruim 80 procent is zoekmachine Google tegenwoordig met afstand de belangrijkste zoekmachine in Nederland (en ook de rest van de wereld). Het is dan ook van cruciaal belang voor het succes van een website om goed terugvindbaar te zijn in deze zoekmachine.

Intranet

Dankzij onze uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van intranet applicaties kunnen wij uw wensen in een kort tijdbestek omzetten tot gebruiksvriendelijke oplossingen.

Intranet-toepassingen zijn niet bedoeld voor de bezoekers van uw website, maar voor intern gebruik binnen uw bedrijf of organisatie. Intranet is dus eigenlijk een "interne website". Voor een intranet heeft u geen hostingpakket nodig, maar een bedrijfsnetwerk met een computer die als server kan dienen.
Een bedrijfsnetwerk kan heel simpel zijn opgebouwd, "één computer dient als server (incl. intranet-toepassingen) en staat door middel van netwerkkabels in verbinding met twee andere computers". Deze computers kunnen vervolgens gebruik maken van de intranet-toepassingen die op de server staan.

Bij intranet kunt u bijvoorbeeld denken aan een relatiebeheersysteem, smoelenboek of een zakelijke agenda dat dus via de internetbrowser beschikbaar is. Het voordeel hiervan is dat alle computers binnen uw bedrijf gebruik kunnen maken van deze toepassingen zonder dat apart software hoeft te worden geïnstalleerd.

Karateke Design neemt uw wensen met u door en bouwt vervolgens voor uw bedrijf een intranet-toepassing op maat.

Portals/Portlets

'Portal' is een breed begrip voor een soort startpagina waar door middel van een gestandaardiseerde interface gebundelde informatie ontsloten kan worden voor collega's, klanten en relaties. Met name de gestandaardiseerde, eenvoudige interface is kenmerkend voor een portal en ook van belang voor het goed functioneren van de portal.

De bedoeling van een portal is om interactie en communicatie te verbeteren. Achter de startpagina kan vervolgens een keur aan informatie aangeboden worden, al dan niet via een wachtwoord.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een portal voor uw organisatie? Neemt u dan contact met ons op.

Grafisch ontwerp

- Een representatieve, onderscheidende uitstraling werkt overtuigend en straalt professionaliteit uit.
- Een huisstijl vergroot de herkenbaarheid.

Wij werken samen met grafische ontwerpers die hierin gespecialiseerd zijn en begeleiden u in het verzorgen van het drukwerk in de vorm van • visitekaartjes • briefpapier • folders • posters • folders • brochures • flyers • visitekaartjes • kerstkaarten • uitnodigingen.

Totaalpakket

Webdesign, webapplicaties, webmarketing en het maken van portals zijn de belangrijkste activiteiten van Karateke Design op het gebied van internet. Maar dat is zeker niet het enige waarmee wij u van dienst kunnen zijn.Wij doorlopen voor u het gehele internet/intranet-traject.

Dat houdt in dat wij u een totaalpakket aan diensten kunnen bieden:
Stap 1: Domeinregistratie
Stap 2: Webdesign / webapplicatie
Stap 3: Hosting
Stap 4: Webmarketing
Stap 5: Onderhoud
Stap 6: .... ...

Reactie snelheid:
Muis reactietest   Boter Kaas en Eieren   Hoeveel
Stippen
 

Applets
Binnenkort enkele voorbeelden.


Karateke Design
© Karateke Design
Karateke Design