Karateke Consult

pagina afdrukken
Consultancy
Karateke Design is een ICT bedrijf dat zich richt op het oplossen van ICT vraagstukken bij kleine en middelgrote bedrijven. De filosofie is om oplossingen eenvoudig te houden: - we proberen te voorkomen ingewikkelde systemen aan te raden of te bouwen als het ook simpel kan. - we helpen u bij het bedenken en uitwerken van automatiseringsplannen, werken samen met u aan het bouwen van omgevingen, controleren de gezondheid van uw ICT infrastructuur en lossen complexe problemen op professionele en doelgerichte wijze op.
 
Infrastructuur we richten ons op het oplossen van IT problemen van bedrijven in het MKB. Wij kunnen uw IT infrastructuur gezond houden, en bouwen daarnaast software voor de meest uiteenlopende doelen.
 
Het uiteindelijke doel van consulting is om klanten optimaal te adviseren bij het gebruik van IT zodat bedrijfsdoelen kunnen worden gehaald.
 
Meer informatie wilt u aanvullende informatie of informeren naar de mogelijkheden van Karateke Consult, neem dan contact op via telefoon of stuur een bericht.